BESTUURSLEDEN GEZOCHT (M/V)

Mede vanwege het vertrek van Kevin de Decker zijn wij met ingang van 19 april 2017 of des te eerder op zoek naar versterking van het bestuur. Door de vacature ontstaat de volgende samenstelling: “voorzitter, secretaris, penningmeester (het dagelijks bestuur) en 2 bestuursleden (toernooicommissie en ict).”

Voor een betere en gespreide taakverdeling is het nodig het bestuur met 2 mannen/vrouwen uit te breiden naar een minimaal vereiste bezetting van 7 bestuursleden! Wij zoeken leden met een hart voor Horna, die bestuursverantwoordelijkheid niet uit de weg gaan. Zo nodig kan er geopteerd worden om binnen de huidige functies te ruilen. Om welke bestuursleden gaat het?

Bestuurslid sponsoring

 • Vergroten aantal sponsors.
 • Onderhouden sponsornetwerk.
 • Organiseren sponsor gerelateerde activiteiten.
 • Uitbouwen van/zoeken naar andere bronnen van (commerciële) opbrengsten.

Vice voorzitter

 • Sociale vaardigheden.
 • Vervangen voorzitter en secretaris in voorkomende situaties.
 • Onderhouden contacten gemeentes in West Friesland.
 • Subsidie (mogelijkheden) onderzoeken en aanvragen.

MET LIEFDE VOOR HORNA REKENEN WIJ OP U!

Bestuur Horna Biljartvereniging

One thought on “BESTUURSLEDEN GEZOCHT (M/V)

 1. Goedemiddag,
  Hierbij wil ik kenbaar maken dat ik me beschikbaar wil stellen voor een bestuursfunctie, waarbij mijn voorkeur uitgaat naar vicevoorzitter.
  Ik ben sinds 1 januari 2016 lid van de vereniging en ik speel in de dinsdag-/don- derdagmiddaggroep.
  Ik ben nu 68 jaar en ik word 28 juli 69.
  In mijn werkzame leven was ik directeur facilitair bedrijf van het Horizon College. Ik was daar verantwoordelijk voor een budget van ruim 20 miljoen euro. Daarbij behoorde o.a. ICT en Gebouwenbeheer. Daarnaast ben ik vanaf 1999 tot 2001 plaatsvervangend lid College van Bestuur geweest en ben ik vanaf 2001 tot 2004 bestuurssecretaris geweest van het College van Bestuur en de Raad van Toezicht. Daarnaast ben ik bestuurslid geweest van een nevenstichting ( in 2004 opgeheven) en bestuurslid van de Ondernemingskamer, een stichting van de KvK die als doel had onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Ik denk dus dat ik redelijk wat bestuurlijke ervaring meebreng die ik ten dienste van De Horna wil stellen.
  Graag hoor ik van u om mijn kandidaatstelling door te praten. Mijn telefoonnummer is 06-53695502

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.