De RABO clubkasactie

Op 19 juni 2018 was de bekendmaking hoeveel geld iedere deelnemende vereniging of stichting bij elkaar gestemd had voor de Rabo Clubkasactie die dit jaar voor het eerst in West-Friesland gehouden was. Wij hebben 60 stemmen gekregen. De eerste 10 stemmen waren 150 euro waard, de volgende 50 waren 147,46 euro waard, samen 297, 46 euro voor de verenigingskas. Dit jaar  zijn er door de leden van de RABO bank ruim 11000 stemmen uitgebracht. De eerste 10 stemmen telden telkens voor 150 euro, de volgende stemmen voor ongeveer 2,95 euro per stem.

Arie en ik vinden dat voor de eerste keer een mooi resultaat, maar volgend jaar gaan we voor een hoger bedrag.
Wat is daarvoor nodig:

Ook komend jaar is er een Rabo clubkasactie. Dat is al bekend.

Als je een rekening hebt bij de Rabobank , word dan lid van de Rabobank. Dat kan je doen via de site ( persoonlijke instellingen). Het lidmaatschap is gratis en je bent gevrijwaard van eventuele aansprakelijkheid, als het met de bank mis gaat. Dat moet wel voor 1 april 2019,

Probeer kennissen, familieleden en vrienden ook lid te laten worden , als zij een rekening hebben bij de Rabobank

Dit jaar kreeg ieder lid 5 stemmen om uit te brengen. Je mocht 2 stemmen uitbrengen op je favoriete vereniging. Of dat volgend jaar ook weer hetzelfde gaat, is nog niet bekend. Zodra we dat weten, publiceren we het op de site en hangen het op op de borden in ons gebouw.  Als er weer gestemd kan worden, breng je stem dan ook uit. Ook bij  eventuele activiteiten kan je wijzen op de clubkasactie.

We rekenen erop  zo volgend jaar een hoger bedrag binnen te halen als dit jaar.

Tot slot: dank aan alle stemmers op de Horna!
Jan Meere, Arie Rotteveel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.