Horna en Rosa Energy service

Beste leden van de Horna
Bij de bar hebben jullie een brief mee kunnen nemen van Horna en Rosa Energy service www.rosa-energy.nl.
Deze brief is het uitvloeisel van een sponsorovereenkomst die we gesloten hebben met Rosa Energy Service. Dit bedrijf is eigenlijk een makelaar in energie en is heel goed bekend wat er te koop is op die markt. ( niet alleen gas en elektra, maar ook zonnepanelen)
Ze hebben voor de vereniging een deal afgesloten die ons 700 euro aan minder energiekosten oplevert.

Ze hebben echter ook een sponsorvoorstel voor ons ( leden, familie, kennissen, vrienden, dus iedereen kan meedoen). Als je je jaarafrekening opstuurt naar Rosa Energy service ( zie brief) dan scannen zij die jaarrekening en ze zoeken uit of ze een bedrijf kunnen vinden die veel goedkoper levert . Dat kan per woning al snel meer dan 100 euro per jaar schelen. Dat is allemaal gratis. Je machtigt eenmaal Rosa Energy service en verder zorgen zij voor alles.

Het leuke is dat de Horna per klant dan 50 euro ontvangt. Bij een behoorlijke deelname kan dat al snel een mooi bedrag opleveren. Geld dat we ook hard nodig hebben om de contributie en de kantineprijzen laag te houden en tegelijk te kunnen investeren in wat nodig is: nieuwe CV, zonnepanelen, nieuwe lakens, vloerbedekking, in orde houden van het buitenschilderwerk etc.
Dus meedoen brengt onze vereniging geld op. In feite een win-win situatie: zelf geef je minder aan energie uit, en de vereniging vaart er wel bij.
Om de brief te bekijken, klik  hier.

Jan Meere,
vicevoorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.