Nieuwe (interim) voorzitter Horna

Aan de leden van
Horna Biljartvereniging

Hoorn, 17 augustus 2016
Betreft: bestuur

Beste leden,
In vervolg op onze brief van 28 juli 2016 delen wij u mede, dat het bestuur in een extra bestuursvergadering gisteravond officieel afscheid heeft genomen van Nico Schipper in zijn functie als voorzitter. Nogmaals bevestigen wij hierbij onze dank voor zijn inzet voor onze vereniging en wij wensen Nico en zijn naasten heel veel gezonde en gelukkige jaren.

Ondergetekende is bereid om voor de tussentijd (laatste periode 2016 en 2017) voorzitter van Horna Biljartvereniging te zijn. Het bestuur is met deze benoeming unaniem akkoord gegaan. Tevens is Irma Huisman officieel als bestuurder toe getreden. De samenstelling van het bestuur is vanaf 16 augustus 2016 als volgt:

Voorzitter ad interim (a.i.): W.D. Fons; aandachtsgebied: Gebouwbeheer.

Vice voorzitter: K. de Dekker; aandachtsgebied: Ledenwerving en sponsoring.

Secretaris: Mevrouw I. Huisman; aandachtsgebied: Kantine.

Penningmeester: A. Rotteveel.

Bestuurder “Toernooicommissie”: J. Lankhorst.

Bestuurder “Informatie- en communicatie technologie” (Ict): J. Smit.

Het gewijzigde bestuur heeft voldoende positieve energie om de belangen van onze vereniging in de ruimste zin van het woord te behartigen. Nochtans kunnen wij dit niet zonder de aanwezige kennis in onze vereniging. Wij vertrouwen dan ook op uw medewerking, indien wij een beroep op u doen.

Eén van de genomen besluiten is om een beleidsplan te maken. Wij hopen dit in de eerste helft van 2017 aan u te presenteren. Tevens willen wij meer gebruik maken van de hulp/inbreng van de avond- en middag-voorzitters

Wij vertrouwen erop u hiermede naar voldoening te hebben geïnformeerd en verwachten, dat het ons gegeven is om goed te mogen besturen.

Met vriendelijke groet,
Horna Biljartvereniging,

Daan Fons
voorzitter a.i.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.